Wie zijn wij

ONS BEDRIJF

Hulskes Trading is een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met het importeren en verkopen van Japanse performance motoren, de zogenaamde JDM motoren.

Dit alles is ontstaan uit meer dan 20 jaar interesse, liefde en ervaring in het segment speciale auto’s en de bijbehorende getunede fabrieksmotoren. “In plaats van bloed stroomt er benzine door ‘t lijf”.

Als u op zoek bent naar betrouwbare en door ons zelf goed geselecteerde gebruikte performance motoren van het merk Toyota, Subaru, Mitsubishi, Honda en Nissan, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat doen wij?

Naast het importeren van de Japanse Performance motoren, leveren we ook andere delen voor onze afzetmarkt hier in Europa. Dit kan variëren van de -standaard- grotere remmen die een Japanse performance auto heeft, de bodyparts; zoals de speciale motorkappen, bumpers en uitlaten. Ook aandrijfassen en versnellingsbakken met mogelijk andere overbrengingen hebben wij liggen.

Naast onze continue voorraad van motoren, hebben we ook een werkplaats waar we op uw verzoek en uw wensen uw motorswap kunnen uitvoeren, ook hier hebben we reeds een 20-tal jaren ervaring mee. Vele “groundspeed”-projecten hebben we reeds uitgevoerd.

Vaak wil en kan de autoliefhebber zelf thuis of elders, zijn motor monteren. Hiervoor kunnen we de motor met eventueel benodigde elektronica leveren. Of zelfs een pakket op maat maken, en eventueel benodigde delen leveren om de montage zo makkelijker te maken. Hoofdzakelijk betreft dit het merk Toyota, waarin we onze specialisatie hebben.

Ook plug and play mogelijkheden voor uw elektronische aansluiting naar uw chassis behoren tot de mogelijkheden, ook hier putten we uit onze -een 2 decennia lange- ervaring.

Wat bieden wij?

–      Kwaliteit voor kwantiteit

–      Geen verplichte afnames uit Japan, dus steeds onze eigen selectie

–      Tevreden klanten, dit is reeds vaak bewezen door herhalingsaankopen  van klanten voor nieuwe projecten, wij worden direct als eerste gekozen

–      We leveren ook aan andere bedrijven, eventueel met ondersteuning (veelal voor elektronische bekabelingen)

–      Doelstelling: anderen kunnen voorzien in motoren van dien kwaliteit gelijk aan de motoren die we zelf zouden kiezen, prijs en kwaliteit gaan uiteraard samen.

–      Verder is elke motor vooraf opgestart en getest voor verzending naar Nederland. Bij aankoop hebben we ook mogelijkheden om de motor van uw keuze voorafgaand aan de aankoop, op te starten.

–      Motto: levering veelal uit voorraad en direct beschikbaar! Dus geen verassingen na -digitale- bestelling of aankoop, direct zien en…ook horen wat je aankoopt, en we gaan verder: serieuze kennis voor de nazorg; aftersales en services; alles bij elkaar is dit een groot pluspunt voor u om een juiste beslissing te kunnen nemen bij zulke investering.